Hydrafacial behandeling

Ben je op zoek naar de Hydrafacial behandeling? Bij Amsterdam Skin Care hebben we nu een super moederdag aanbieding.

Boek tot en met 14 mei een Hydrafacial behandeling voor de geweldige prijs van €85 (normaal €115).

Voordelen van een Hydrafacial behandeling:

  • Diepe reiniging: HydraFacial is ontworpen om diep in de poriën van de huid te reinigen en onzuiverheden, vuil en olie te verwijderen.
  • Hydratatie: HydraFacial is een hydraterende behandeling die de huid helpt om vocht vast te houden en te voeden, waardoor de huid er stralender en gezonder uitziet.
  • Verjonging: HydraFacial helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, en andere tekenen van veroudering, door de huid te stimuleren en de productie van collageen te bevorderen.

Wat is een Hydrafacial

HydraFacial is een gezichtsbehandeling die de huid diep reinigt, hydrateert en voedt, terwijl het tegelijkertijd de tekenen van veroudering vermindert en de huidtextuur verbetert. De behandeling maakt gebruik van gepatenteerde technologie die een combinatie van zuivering, extractie, hydratatie biedt.

Tijdens de behandeling worden er verschillende stappen doorlopen om de huid te reinigen, te exfoliëren, te hydrateren en te beschermen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat serums en water onder hoge druk op de huid sproeit. 

Speciale Aanbiedingen

Speciale Aanbieding

1x Hydrafacial

1 Hydrafacial behandeling

€115 €85

Pakket Aanbieding

4x Hydrafacial

(3 + 1 gratis) Hydrafacial behandeling

€460 €345

Pakket Aanbieding

7x Hydrafacial

(5 + 2 gratis) Hydrafacial behandeling

€805 €575

Ervaringen

Wat klanten vinden
Van onze HydraFacial