Afvallen met de V-Shape

Wat is de V-Shape?

Het V-Shape apparaat voor afslanken. Het apparaat zorgt voor een diepe, mechanische bindweefselmassage. Het resultaat is een verbetering van de bloedcirculatie en de stofwisseling. De cilinders van het Body Slimming V-Shape apparaat grijpen een huidplooi en rollen deze af in een regelmatige en langzame beweging. Dit zorgt ervoor dat de weefsels stevig worden gemasseerd.

Therapie

De Body Slimming V-Shape behandeling wordt uitgevoerd met het Body Slimming apparaat. De behandeling wordt ook wel een mechanische bindweefselmassage genoemd. Deze stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling en kan daarom worden ingezet tegen: cellulitis, vetophopingen, huidverslapping, lipoedeem, verouderde huid, littekens als gevolg van trauma, pijn in spieren en gewrichten en na een liposuctiebehandeling.

De behandeling is dus niet-invasief, dus niet-chirurgisch en vereist geen verdoving. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos.

Het apparaat

Het apparaat zorgt voor een diepe, mechanische bindweefselmassage. Het resultaat is een verbetering van de bloedcirculatie en stofwisseling. De cilinders van het Body Slimming V-Shape apparaat pakken een huidplooi en rollen deze in een regelmatige en langzame beweging af. Dit zorgt voor een stevige weefselmassage. Dit zorgt voor een stevige weefselmassage.

Een vacuüm tilt het doelweefsel op en brengt het dichter bij de energiebron. Infrarood licht (IR) verwarmt het doelgebied onmiddellijk. Bipolaire radiofrequentie-energie (RF) geleidt de warmte veilig gelijkmatig door het doelgebied, waardoor het sneller opwarmt zonder de huid te beschadigen.

Prijzen

Voor de V-Shape werken we zones. 1 zone is ongeveer 30 tot 40 minuten.

Wat is een zone:
Gezicht – Nek  – Beide bovenarmen –
Buik – Middel – Heupen –
Bovenbeen (per bovenbeen  1 zone) –
Beide kuiten – Rug – Billen.

* Na het bestellen kun je een afspraak maken via “Afspraak maken” boven in het menu. Of via Whatsapp/Telefoon/Email

 

€80

1 – zone

375

5 – zones

€775 €699

11 – zones
*Aanbieding geldig tot 1 mei