Amsterdam Skincare
Academie

Door voeding, dranken als koffie, thee of rode wijn en roken kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Daarom staan wij graag klaar om samen met u te werken aan een stralend wit gebit! 

Refresh

2 x 20 min

€55

1-4 tinten witter

Opfrisbeurt

Refresh behandeling om de 3 à 5 maanden herhalen voor blijvend resultaat (afhankelijk van het eet-drink en rook gedrag).

White Smile

3 x 20 min

€70

2-5 tinten witter

Geschikt voor tanden met aanslag van o.a. koffie, thee, sigaretten, rode wijn

De 3 sessies zijn in 1 behandeling

Hollywood Smile

4 x 20 min

€85

3-8 tinten witter

Geschikt voor verkleurde tanden

Direct zichtbaar resultaat

De 4 sessies zijn in 1 behandeling

Veel gestelde vragen

Is tanden bleken veilig?

Amsterdam Skincare werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Kan ik gevoelige tanden krijgen?

Nee, omdat geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Gemiddeld 4-6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

4 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken, na de behandeling blijft de gel nog doorbleken.

Wat zijn de voordelen van tanden polijsten?

Voor en na de bleek behandeling kunnen uw tanden worden gepolijst. Een polijstpasta zonder fluoride wordt op uw tanden aangebracht met behulp van een borsteltje. Vervolgens worden uw tanden gepolijst. Wilt u uw tanden laten polijsten door een specialist, dan bent u bij Amsterdam Skincare aan het juiste adres.

Kunnen kronen ook worden gepolijst?

Nee wij polijsten niet op kronen omdat dit krassen kan veroorzaken op het materiaal. Alleen originele tanden worden gepolijst. Het is wel mogelijk om kronen mee te bleken.

Kunnen kronen ook worden gepolijst?

Nee wij polijsten niet op kronen omdat dit krassen kan veroorzaken op het materiaal. Alleen originele tanden worden gepolijst. Het is wel mogelijk om kronen mee te bleken.

Algemene Voorwaarden Tandenbleken
  • Wil je eerder stoppen met de behandeling, dan ontvang betaal je alleen voor de behandelingen die gedaan zijn. Voorbeeld: je boekt 3×25 minuten alleen wil je stoppen bij 2de sessie na 10 minuten, dan betaal 2×25 minuten.
  • We kunnen geen geld terug geven op de behandeling.  Als je kan aantonen dat jouw tanden werkelijk niet lichter zijn geworden dan krijg je van ons eerst dezelfde behandeling gratis als de behandeling die je gekozen hebt. Je zou zeggen als de eerste behandeling niet werkt waarom de tweede dan wel. Dit heeft met de activatietijd te maken. In de meeste gevallen werkt de gel direct maar bij een enkeling heeft de gel langer de tijd nodig.
  • Als iemand van ons een 2de  behandeling aangeboden krijgt moet deze binnen 2 weken ingepland worden, anders komt de behandeling te vervallen.
  • Wij kunnen niet 100% uitsluiten dat een klant pijn ervaart tijdens of na de behandeling. Bij 99% mensen is het pijnloos. Maar het tanden bleken blijft geheel op eigen risico.
  • We kunnen nooit een bepaalde witheid garanderen. Dit is voor ieder persoon anders en nooit van tevoren te zeggen. Hoeveel tandplak heb je? Hoeveel tandsteen heb je? Hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke (buiten de tand) of intrinsieke(binnen de tand) verkleuring? Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat.
  • Tanden bleken tijdens zwangerschap : er is nooit bewezen dat het slecht zou zijn voor een ongeboren kind. Tot op heden hebben wij er ook geen slechte ervaringen mee. Echter blijft dit altijd op eigen risico.
  • Tanden bleken met fillers kan wel  maar als je lippen erg opgezwollen zijn of vrij dik dan raden wij het af, dit is dan ook op eigen risico.
  • Alle beelden die wij maken bij Witgebit op locatie zijn voor promotionele doeleinden. Door deze beelden te laten maken geeft de persoon op het beeld toestemming om deze te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden door deze persoon.
  • Tanden bleken met gevoelig tandvlees en/of andere tandproblemen raden wij niet aan. Als de klant dit verzwijgt en er ontstaan later problemen dan nemen wij hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.
  • Tanden bleken kan bij ons vanaf 14 jaar.