Abonnementen voor tieners

1x per maand

Ons ‘Facial voor Tieners Abonnement’ biedt jongeren tot en met 17 de kans om een gezonde huidverzorgingsroutine te ontwikkelen. Met één afspraak per maand kunnen tieners genieten van een gezichtsbehandeling afgestemd op hun specifieke behoeften. Dit abonnement is niet alleen een verwennerij, maar ook een investering in hun toekomstige huidgezondheid.

Geef tieners het cadeau van een stralende huid en het zelfvertrouwen dat daarbij hoort met ons maandelijkse facial-abonnement.

6 – Maanden contact – €50 per maand

12 – Maanden contact –  €45 per maand

2x per maand

Ons ‘Facial voor Tieners Abonnement’ biedt jongeren tot en met 17 de kans om een gezonde huidverzorgingsroutine te ontwikkelen. Met twee afspraken per maand kunnen tieners genieten van een gezichtsbehandeling afgestemd op hun specifieke behoeften. Dit abonnement is voor tieners die veel last hebben van jeugdpuistjes en oneffenheden.

Geef tieners het cadeau van een stralende huid en het zelfvertrouwen dat daarbij hoort met ons maandelijkse facial-abonnement.

6 – Maanden contact – €80 per maand

12 – Maanden contact –  €75 per maand

Wat zit er in de behandeling

Deze tiener gezichtsbehandeling begint meestal met een diepe reiniging, gevolgd door zachte extracties. Een helend masker helpt dan om de huid te hydrateren. Afhankelijk van de staat van de huid gebruiken we bij de tiener gezichtsbehandeling verschillende maskers, serums en acne behandelingen.

Een tiener gezichtsbehandeling is aan te raden om één keer per twee weken of één keer per maand te doen en is ideaal voor tieners die last hebben van acne.

* In verband met de administratie van onze abonnementen kan 2 weken na aanmelding kan de eerste behandeling plaatvinden.